Sztárok

Zsidró Tamás szárnyal a boldogságtól: "Ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam"

A mesterfodrászról két hónappal ezelőtt derült ki, hogy eltalálta Ámor nyila. Úgy tűnik, Zsidró Tamás titkos szerelme mostanra kirügyezett: a hírességgel szinte madarat lehetne fogatni, annyira boldog friss párkapcsolatában.

"Feldobja az életemet a lénye"

Zsidró Tamás mesterfodrászt újra eltalálta Ámor nyila. A hírességről két hónappal ezelőtt derült ki, hogy ismét szerelmes: miként a Femcafe.hu is megírta, Zsidró akkor a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy egy baráti kapcsolata érett szerelemmé. A hajszobrász elárulta, hogy a románc még 2022 első felében szökkent szárba. Az utóbbi időszakban Zsidró ugyan kezdett megbékélni az egyedülléttel, mégis úgy érzi, a huzamosabb ideig tartó szingliséget bizony nem neki találták ki. „Picit féltem, hogy belefásulok az agglegényéletbe. Nem mondom, hogy cölibátust fogadtam, de én a komoly dolgokban tudok kiteljesedni igazán, a rövidtávú kapcsolatokban nem hiszek és nem is jellemzőek rám” - nyilatkozta júniusban a celebritás, aki elárulta, új szerelmével mind életkor, mind habitus, mind pedig érdeklődési kör tekintetében tökéletesen passzolnak egymáshoz. Zsidró boldogan és büszkén áradozott szíve választottjáról: „Nagyon jó fej, szórakoztató, laza csaj. A fiaim, az egész család ismeri, szereti, és ez viszont is abszolút így van. Feldobja az életemet a lénye, a vidámsága, a belevalósága és az intellektusa” - mondta akkor a sztárfodrász. Bár mindketten voltak már házasok, jelenleg nem gondolkodnak azon, hogy összekössék az életüket, a későbbiekben persze ennek lehetőségét sem zárják majd ki - tette hozzá Zsidró Tamás, akinek kapcsolata - a jelek szerint - azóta révbe ért.

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...
Sztárok
Akár akarjuk, akár nem, az idő múlása bizony mindannyiunkon nyomot hagy, mégsem öregszünk egyformán – ez pedig a világsztárok esetében sincs másképp.