Sztárok

A világ legszebb nyakláncában tündökölt Kamilla a koronázáson: a királyné pompásan festett a felbecsülhetetlen értékű ékszerben

A 165 éves nyakékre szegeződött minden szem, amikor Kamilla kiszállt az aranyozott hintóból a Westminster-apátság előtt.

Utoljára Erzsébet királynő viselte

70 éve nem látott ünnepségnek, és egyben történelmi jelentőségű pillanatoknak lehettünk szemtanúi tegnap, amikor is a londoni Westminster-apátságban megkoronázták III. Károly királyt, valamint feleségét, Kamillát. A koronázási körmenet a Buckingham-palotából indult délelőtt a királyi párral, akik egy aranyozott hintóval, a Diamond Jubilee State Coach-al érkeztek meg az apátsághoz, ahol a pontban délben kezdődő ceremónián hosszú évek várakozása után végül Károly fejére került a díszes korona. A kivételesen hosszú koronázás után a brit királyi család java része újra a Buckingham-palota felé vette az irányt, ahol aztán a família tagjai a híres erkélyről üdvözölték az összegyűlteket és az ünneplőket. Arról már mi is beszámoltunk tegnap, hogy a grimaszkirály Lajos herceg ezúttal sem hazudtolta meg magát, illetve azt is megírtuk, hogy Katalin volt az esemény sztárja fenséges szettjével, de Kamilláról még nem esett szó, pedig az újdonsült királynét és kinézetét sem érhette szó, hiszen Károly neje elragadóan festett a koronázás alatt. Páratlan nyakékében a királyné csak úgy ragyogott, arról nem is beszélve, hogy Kamilla milyen különleges darabot viselt a nagy napon. Galériánkban mutatjuk az ékszert, és eláruljuk azt is, honnan lehet ismerős sokak számára!

Bár a királyi pár kapcsolata egyáltalán nem indult könnyedén, szerelmük a sok botrány után 2005-ben végre révbe ért, amikor is hivatalosan férj és feleség lettek. A minap pedig sok évnyi várakozás után korona került a fejükre, így ők ketten nem is lehetnének boldogabbak.
Kattints a további képekért!

Vilmos felesége annyira előkelő volt III. Károly koronázási ceremóniáján, mint egy királynő: egy biztos, a trónörökös nejének outfitje minden várakozást felülmúlt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...