Kevesen tudják, de ez az 5 sztár komoly betegséggel küzd: nem szégyellik a nyilvánosság előtt sem egészségügyi problémáikat

A súlyos betegségek bizony még a világsztárokat sem kerülik el.

Nem titkolják problémáikat

Hírnév ide vagy oda, a betegségek senkit sem kímélnek. Sok híresség talán megpróbálja eltitkolni mivel küzd, azonban egyre több az olyan sztár, aki nyíltan felvállalja egészségügyi problémáit. Ezzel pedig a hétköznapi embereknek próbálják megmutatni, hogy nincsenek egyedül, és érdemes pozitívan gondolkodni, valamint felvenni a harcot a legsúlyosabb betegségekkel is. Minden kitartás kérdése, és fontos, hogy időben felismerjük a jeleket, továbbá a megfelelő kezelésben részesüljünk. Galériánkban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik a nyilvánosság előtt is felvállalták az őket sújtó betegségeket.

Selena 2015-ben tudta meg, hogy lupusa van. A lupus egy gyulladásos betegség, ami az immunrendszert támadja meg. Gomez esetében a lupus veséit olyan mértékben károsította, hogy 2017-ben veseátültetésen esett át az énekesnő. Szerencsére legjobb barátnője megfelelő donor volt, így Selena Gomez ma már teljesen jól van, de mindig is az „élet ajándékaként” fog tekinteni arra, hogy műtétje sikeres volt.
Kattints a további képekért!

A 165 éves nyakékre szegeződött minden szem, amikor Kamilla kiszállt az aranyozott hintóból a Westminster-apátság előtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.