Sztárok

Kevesen tudják, de ez az 5 sztár komoly betegséggel küzd: nem szégyellik a nyilvánosság előtt sem egészségügyi problémáikat

A súlyos betegségek bizony még a világsztárokat sem kerülik el.

Nem titkolják problémáikat

Hírnév ide vagy oda, a betegségek senkit sem kímélnek. Sok híresség talán megpróbálja eltitkolni mivel küzd, azonban egyre több az olyan sztár, aki nyíltan felvállalja egészségügyi problémáit. Ezzel pedig a hétköznapi embereknek próbálják megmutatni, hogy nincsenek egyedül, és érdemes pozitívan gondolkodni, valamint felvenni a harcot a legsúlyosabb betegségekkel is. Minden kitartás kérdése, és fontos, hogy időben felismerjük a jeleket, továbbá a megfelelő kezelésben részesüljünk. Galériánkban összegyűjtöttük azokat a sztárokat, akik a nyilvánosság előtt is felvállalták az őket sújtó betegségeket.

Selena 2015-ben tudta meg, hogy lupusa van. A lupus egy gyulladásos betegség, ami az immunrendszert támadja meg. Gomez esetében a lupus veséit olyan mértékben károsította, hogy 2017-ben veseátültetésen esett át az énekesnő. Szerencsére legjobb barátnője megfelelő donor volt, így Selena Gomez ma már teljesen jól van, de mindig is az „élet ajándékaként” fog tekinteni arra, hogy műtétje sikeres volt.
Kattints a további képekért!

A 165 éves nyakékre szegeződött minden szem, amikor Kamilla kiszállt az aranyozott hintóból a Westminster-apátság előtt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....