Lajos hercegre egyszerűen nincsenek szavak: minden szempár Vilmos imádni való fiára szegeződött a koronázáson, nem véletlenül

Katalinék legcukibb gyermeke, Lajos nagyapja koronázásán mindenkit meglepett: a herceg eleinte felnőtteket meghazudtoló komolysággal tűrte a hosszadalmas ceremóniát, de a rangos esemény végén azért megint láthattuk csibész énjét.

Történelmi jelentőségű pillanatoknak lehettünk szemtanúi

Mint ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a mai nap az egész világ számára történelmi jelentőséggel bírt, hiszen hosszadalmas várakozás után végre korona került III. Károly király fejére. A néhai Erzsébet királynő fia egész életében arra készült, hogy elfoglalja méltó helyét a trónon, erre pedig sor is került ma délelőtt a londoni Westminster apátságban, ahol Canterbury érseke, az anglikán egyház első számú vallási vezetője a 12 órakor kezdődő ceremónián megkoronázta Károlyt, valamint feleségét, Kamillát. A díszes szertartás után aztán a királyi család tagjai a Buckingham-palota felé vették az irányt, ahol az újdonsült királyi pár az erkélyről integetve üdvözölte az összegyűlteket és az alattvalókat. Természetesen Károly és Kamilla mellett ott volt még Vilmos, a trónörökös, neje, Katalin, illetve gyermekeik, György, Sarolta és Lajos – utóbbi méltán híres csibészségéről, hiszen az 5 éves herceg minden egyes nyilvános eseményen elkövet valamiféle szívmelengető komiszságot, ami miatt aztán napokig ámulnak rajta az emberek. Most sem volt másképp: Lajos nem hazudtolta meg önmagát, hiszen olyan imádni való volt az erkélyen állva, hogy minden szempár rászegeződött Károly és Kamilla helyett, sőt mi több, még a kamera is inkább őt vette a királyi pár helyett. Hogy miért, azt galériánkban mutatjuk!

A walesi hercegi párért és gyermekeikért egyszerűen rajong az egész világ: Katalint, Vilmost, valamint a két herceget és a hercegnőt imádják az emberek közvetlenségük miatt, az pedig csak plusz pont, hogy mind remekül néznek ki. Vilmos sármja évek óta megmelengeti a női szíveket, jóképű vonásait pedig fiai is örökölték tőle, míg Sarolta Katalin szépségével büszkélkedhet.
Kattints a további képekért!

Mostanáig nem lehetett biztosan tudni, vajon Sarolta hercegnő is fejdíszben érkezik-e III. Károly koronázására vagy sem. Nos, a találgatásoknak ezennel vége, hiszen az élő közvetítésből azonnal kiderült, hogy a legrangosabb családtagokhoz hasonlóan Katalin hercegné és Vilmos herceg kislánya is tiarában lépett be a Westminster-apátságba – a gyönyörű fejdísz ráadásul pont olyan, mint amilyet a jövendőbeli királyné is visel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...