Sztárok

Kamilla retteg Harrytől: a királyné évek óta félelemben él mostohafia miatt, a herceg egyre jobban nyugtalanítja őt

Kamillának nem volt egyszerű dolga, amikor hozzáment Károlyhoz, hiszen két mostohafiút is kapott saját, vér szerinti gyermekei mellé – bár Vilmossal viszonylag gyorsan megtalálta a közös hangot, Harryvel ez a mai napig nem sikerült…

Harry sosem kedvelte meg őt

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Harry képtelen elfogadni, hogy apja feleségéből királyné lett: a herceg sosem kedvelte Kamillát, így nem meglepő, hogy nem ugrál örömében attól, hogy mostohaanyja igen nagy tisztséget tölt be Erzsébet királynő halála óta. És hogy miért olyan ellenszenves a hercegnek Kamilla? Nos, Harry állítólag még mindig képtelen elfogadni, hogy apja Diana helyett Kamillát választotta, és több alkalommal is megcsalta édesanyját az újdonsült királynéval, habár 2005-ben, amikor Károly feleségül vette az elvált asszonyt, Harry még azt nyilatkozta mostohaanyjáról, hogy egy csodálatos nő, aki nagyon közel áll hozzá és Vilmoshoz – ennek némileg ellentmond az, amit Andrea Levin királyi szakértő legújabb könyvében ír Kamilla és Harry viszonyáról. A Camilla Parker Bowles életéről szóló könyv szerint ugyanis a király hitvesének egyáltalán nem volt könnyű dolga Harryvel megismerkedésük elején, ugyanis a herceg hidegen és távolságtartóan viselkedett vele, már-már gonoszul, ami miatt Kamilla nem mert közeledni felé, hiszen kifejezetten nyugtalanította az, ahogy Harry bánt vele. A könyv szerint Kamilla attól félt, hogy a herceg valami nagyon csúnya dolgot fog vele művelni, ez az érzés pedig a mai napig kísérti őt: a királyné retteg attól, hogy mostohafia keresztbe tesz neki, főleg a hamarosan megjelenő életrajzi kötetével, amelyben Harry állítólag mocskos titkokról rántja majd le a leplet…

Lapozz, folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.