Sztárok

Harry kiakadt, nagyon dühös Kamillára: a hercegnél végleg betelt a pohár, nem tudja tovább elviselni mostohaanyját

Harry a hírek szerint képtelen elfogadni, hogy apja feleségéből királyné lett: úgy tudni, hogy sosem kedvelte igazán Kamillát, így nem meglepő, hogy a herceg nem ugrál örömében attól, hogy mostohaanyja igen nagy tisztséget tölt be Erzsébet halála óta.

Tehetetlen düh

Hosszú évek óta úgy tűnik, Kamilla egyszerűen nem tudja elfogadtatni magát a britekkel, de még a királyi család legtöbb tagjával sem: a királynéra éveken át haragudott a nép, ugyanis őt okolták azért, amiért Diana és Károly házassága tönkrement, de tény, hogy sokáig maga Erzsébet királynő sem adott neki és Károlynak zöld utat, már ami kapcsolatukat illeti. Nos, ebben az évben Erzsébet véleménye valamiért megváltozott menyével kapcsolatban, ugyanis a királynő nemsokkal halála előtt kijelentette, hogy azt szeretné, ha Kamillát királynénak vagy az uralkodó hitvesének szólítanák majd hivatalosan is, amikor Károly trónra kerül. Azt nem tudni, mit szólt ehhez Katalin vagy épp Vilmos, azonban az kiderült, hogy Harry ennek egyáltalán nem örül, sőt mi több, a királyi szakértők és a herceghez közel álló források szerint egyenesen őrjöng. Állítólag még mindig képtelen elfogadni, hogy apja Diana helyett Kamillát választotta, így érthető módon nem örvend annak sem, hogy mostohaanyja ilyen magas tisztséget tölt be Nagy-Britanniában apja trónra kerülésével.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.