Kamilla nem felejt: a vérig sértett királyné képtelen megbocsátani, amit vele tettek

Királyi szakértők azt állítják, hogy a színfalak mögött évek óta dúl a feszültség a palotán belül, melynek kiváltó oka, hogy Kamilla királynét szörnyen megsértették.

Még mindig megbántottnak érzi magát

Meghan Markle családba való beházasodása szinte az első pillanattól kezdve felfordulásokat okozott a palota falain belül, a konfliktusok pedig végül odáig eszkalálódtak, hogy a sussexiek hátat fordítottak a monarchiának. Azóta sem lett jobb a helyzet, sőt: a házaspár dokumentum-sorozata, valamint Harry önéletrajzi könyve, a Tartalék csak tovább szította a tüzet a rokonok között, elemzők szerint pedig vajmi kevés esély van a békülésre, legalábbis a közeljövőben. Azonban más viták, nézeteltérések és sértődések is beárnyékolták már korábban a família mindennapjait, a legtöbbről pedig csak jóval később szerez tudomást a publikum – ott van például az az eset, ami Kamillát érintette olyan rosszul, hogy a királyné képtelen túltenni magát rajta. Részletek a galériában!

Hugh Grosvenor, Westminster hercege és Olivia Henson június 7-én a chesteri katedrálisban hivatalosan is örök hűséget fogadnak egymásnak, s bár a meghívottak között természetesen Károly és Kamilla is szerepelnek, még nem erősítették meg, hogy részt vesznek-e a ceremónián – ennek pedig megvan az oka.
Kattints a további képekért!

Dianának élete nagy napján is szembe kellett néznie Károly szeretőjével, Kamillával, akit a hercegné egyből kiszúrt a tömegben, miközben az oltárhoz sétált, arcáról pedig mindent le lehetett olvasni azzal kapcsolatban, hogyan is érzett valójában ellenfele iránt.

Leadfotó: Dylan Martinez - Pool/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!