Sztárok

Már a család is felhagyott a titkolózással: Vilmos személyesen számolt be a rákbeteg Katalin állapotáról

A brit királyi család nyugalmát az utóbbi hónapokban két szörnyű hír kavarta fel: előbb III. Károlyról, majd menyéről, Katalin hercegnéről derült ki, hogy rákbetegségben szenved.

Az összes nyilvános szereplését lemondta

Noha az utóbbi időben többször is elhagyta otthonát, ideje jelentős részét a családi rezidencián tölti Katalin walesi hercegné, akit néhány hónappal ezelőtt - egy rutinműtétet követően - rákkal diagnosztizáltak. A bennfentesek szerint Katalin nem veszítette el optimizmusát: a hercegné minden megmaradt erejével arra összpontosít, hogy túllendüljön a betegségen, s ebben családja maximális támogatására is számíthat. A kemoterápia mellékhatásai ugyanakkor sok gyötrelmes pillanatot okoznak Vilmos walesi herceg neje számára, aki valódi támaszra lelt a trónörökösben, valamint édesanyjában, Carole Middletonban, aki mostanság rengeteg időt tölt leánya családjával. Rákbetegsége miatt Katalin az összes nyilvános szereplését visszamondta: ahogy nemrég megírtuk, a hagyományos - Károly király tiszteletére rendezett - Trooping the Colour parádén sem vesz majd részt, sőt nemrégiben egy, a normandiai partraszállás 80. évfordulója alkalmából rendezett eseményt is kihagyott. A rendezvényen csupán Vilmos herceg tűnt fel, akit egy 100 éves veterán faggatott felesége állapotáról. Lapozz, galériánkban mutatjuk a trónörökös válaszát!

"Meg akartam kérdezni, hogy a felesége jobban van-e..." - fordult Vilmoshoz a megemlékezésen a 100 éves Geoffrey Weaving.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné hónapokkal ezelőtt közölte a nyilvánossággal, hogy daganatos betegség támadta meg a szervezetét, azóta pedig teljesen elvonult a nagyvilág elől.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Sztárok
A Miss Talent-tel lezárult a táborbeli alversenyek sora és kiderült, ki az a 16 szépség, akik részt vesznek a június 23-i döntőn a Duna élő show-jában. A versenyzők tánccal, énekkel, hangszeres...
Sztárok
Javában zajlik a Demjén Ferenc dalait tartalmazó zenés-vígjáték a Hogyan tudnék élni nélküled? című film forgatása, melyben a főszerepet Ember Márk és Törőcsik Franciska játsszák. A kulisszák mögé a...
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!