Sztárok

Exkluzív interjúk: Magyarország legfittebb sztárjait kérdeztük a Just Clear Award díjátadón

Igazi sztárparádé volt szerda este a Just Clear Award Gálán a Várkert Bazárban: a vörös szőnyeges eseményen nemcsak a jelöltek és a díjátadók, hanem számos hazai híresség is megjelent.

Átadták az elismeréseket

Szerda este ismét megrendezték a Just Clear Award Gálát, melynek során hazánk legelismertebb fitnesz- és életmód szakemberei, valamint a legfittebb színészek, műsorvezetők és énekesek kaptak elismerést a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség, a Magyar Funkcionális Fitness Szövetség és a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetsége jóvoltából. A rendezvénynek Budapest egyik legimpozánsabb épülete, a Várkert Bazár adott otthont, a nagyszabású, vörös szőnyeges eseményre pedig meghívást kaptak a hazai fitnesz- és üzleti világ meghatározó szereplői, a média, valamint a közélet kiemelkedő személyiségei is, akikkel az egészséges életmód aranyszabályáról és a sportolás fontosságáról beszélgettünk.

Az év legfittebb online műsorvezetője díj nyertese, valamint a gálaest házigazdája Gelencsér Tímea volt, akinek a modellkedés és a televíziózás mellett a sport is különleges helyet foglal el a szívében. Az egykori szépségkirálynő a Femcafe.hu-nak elárulta, mit jelent számára a testmozgás szeretete, valamint azt is, mit tanácsol azoknak, akik most vágnak bele az életmódváltásba:


A szakmai zsűri idén Rubint Rellának szavazta meg Az év online edzője díjat: a fitnesz sztár mindennapjai a helyes táplálkozás és a sportolás körül forognak, így kíváncsiak voltunk arra, szerinte mi az egészséges életmód legfontosabb aranyszabálya:


Az év legfittebb női influenszere kategória győztese Tápai Szabina EHF-kupa-győztes kézilabdázó lett, akit többek között arról is kérdeztünk, hogyan tud háromgyermekes édesanyaként időt szakítani a rendszeres testmozgásra:


Vastag Csaba Az év legfittebb férfi előadójaként vehetett át díjat. Az énekes menyasszonyával, Evelinnel érkezett a gálára: a jegyesek elárulták, mit jelent számukra az egészséges életmód, valamint azt is, mi a kedvenc közös programjuk és sportjuk, amit bármikor szívesen űznek:


Az év legfittebb női előadója Nagy Adri lett, aki hosszú évek óta tudatosan éli a mindennapjait. Az aktív sportolás fontos részét képezi az életének, ami a kisfia születése után sem változott meg:


A Femcafe.hu idén negyedszer rendezte meg az Inspiráló Nők Díjátadót. Olyan ösztönző női példaképeket mutattunk be, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége például szolgálhat a társadalom számára. Ezúttal is hét kategóriában kerestük közöttük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével. A kategóriák három-három jelöltjét előzetesen neves jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig egy hónapon keresztül online adhatták le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Leadfotó: Just Clear/Hesz Rudolf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ma útjára indul a labdarúgó Európa-bajnokság, és arra sem kell sokat várnunk, hogy Magyarország megmutassa, mit tud. Azonban egy oldal szerint elég esélytelenek vagyunk.
Lifestyle
Fejlődik a technika, és a gyártók is igyekeznek nyomást gyakorolni, hogy cseréld le a tévédet. A Netflix innentől nem lesz elérhető ezeken az eszközökön!