Íme, Brigitte Bardot gyönyörű unokája: Anne nemcsak szépséget, hanem tehetséget is örökölt híres nagymamájától – fotók

Brigitte Bardot és egyetlen fia, Nicolas kapcsolata hosszú ideig nem volt felhőtlen, így a színésznő sokáig nem is ismerte a lányunokáit, pedig az idősebb sok mindenben rá ütött.

Kétszeres nagymama

Brigitte Bardot – egy utánozhatatlan szépség, akiért férfiak milliói rajongtak a hatvanas években. Azonban nem csak a filmvásznon volt az erotika és a szenvedély földi megtestesítője: számos világsztárral bonyolódott szerelmi viszonyba, s élete során többször házasodott. Első férje, a francia rendező Roger Vadim volt, akivel 1952-ben álltak oltár elé, ám a házasság öt év után felbomlott. Bardot másodszor Jacques Charrier-nek mondta ki a boldogító igent, akitől megszületett egyetlen gyermeke, Nicolas: a kisfiú a szülei válása után az apjához került, így az anyjától távol nőtt fel. Az immáron 62 éves férfinak két lánya született, akik közül az idősebb, Anne híres nagymamája nyomdokaiba lépett. Galériánkban megmutatjuk, kicsoda pontosan Brigitte Bardot ritkán látott, csodaszép unokája:

Nicolas már egészen fiatalon rájött, hogy édesanyjától eltérően egyáltalán nem vágyik a rivaldafényre: noha a színház világában találta meg a számításait, napjainkban is nyugodt, hétköznapi életet él.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman ha akarná, sem tudná letagadni gyönyörű édesanyját: a színésznő rengeteget örökölt a 82 éves Janelle szépségéből.

Leadfotó: Disney General Entertainment Content via Getty Images

Oldalak