Sztárok

"Fiúk! Legalább a Wikipédiát nézzétek meg máskor!” - Lakatos Márk páros lábbal szállt bele Majkába és Pápai Jociba

Nemrég debütált Majka és Pápai Joci legújabb dala Barokk címmel, amiről a stylist kendőzetlenül fogalmazta meg véleményét.

Lakatos Márk új profilja

A stylist munkája mellett talán mostanra kimondhatjuk, hogy Lakatos Márk egy új profilja az internetes véleménymondás, amit leginkább szúrós hangvételű TikTok-videóiban visz véghez. Legutóbb írtunk arról, mikor Lakatos Márk Tóth Gabi médiaszerepléséről és megnyilvánulásairól mondott karcos véleményt, azonban most Majkát és Pápai Jocit sem kímélte meg, akik a legújabb daluk miatt részesültek kritikában a stylist irányából.

Lapozz, ha érdekel, mit mondott Lakatos Márk Majkáról és Pápai Jociról!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Lifestyle
Hosszú távú egészségünk miatt nagyon nem mindegy, milyen élelmiszerek alkotják a mindennapi étrendünket, a nagy forróságban pedig különösen fontos, hogy tudatosan táplálkozzunk.
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.