Bomba formában vannak: büszkén mutatják meg magukat fürdőruhában ezek a magyar sztárok – fotók

Judy, Onyutha Judit, Keleti Andrea és Kandász Andi korábban sokat küzdöttek a pluszkilókkal, ma már azonban mind a négyen elképesztő formában vannak és büszkén mutatják meg magukat fürdőruhában is.

Már nem rejtegetik magukat

Mindenkinek vannak olyan fotói amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe. Nincsenek ezzel máshogy a sztárok sem, hiszen ők is csak emberek, nem lehetnek mindig bomba formában. Judy, Onyutha Judit, Keleti Andrea és Kandász Andi is megküzdöttek a pluszkilókkal, és mindannyian jobban érzik magukat a bőrükben, mint valaha. Mutatjuk:

Keleti Andreának annyira nem tetszett, amit az ötvenedik születésnapján készült fotókon látott, hogy úgy döntött, muszáj változtatnia külsején. „Mindig vékony voltam, azonban tennem is kellett ezért, mert alapvetően erősebb alkat vagyok. Aztán, amikor megláttam az 50. szülinapomon készült felvételeket, finoman szólva sem tetszettek, szépen felkúsztak rám a pluszkilók: az arcomra, karomra, hasamra… Arányosan mindenhová. Azt gondoltam, hogy ennyi idősen már nagyon nehéz lesz megszabadulnom a feleslegtől, de ajánlottak nekem egy kutatási anyagot, aminek hála, éhezés nélkül, egyenletesen mentek le a kilók” – mondta a táncművész.
Kattints a további képekért!

Keleti Andreát irigylésre méltó adottságokkal áldotta meg a sors, de persze ő maga is sokat tesz azért, hogy megőrizze bomba alakját. Hasonlóan energikus életet él az édesanyja, Ibolya is, akit gyakran a táncművész testvérének hisznek.

Leadfotó: Instagram/kisjudy, keletiandrea, kandaszandrea

Oldalak