Bonyolult szerelmi háromszögbe keveredett a Beatles szólógitárosa: világhírű zenész nyúlta le George Harrison modell feleségét

George Harrisont, a Beatles egykori szólógitárosát az együttes legszerényebb és legcsendesebb tagjaként emlegetik máig – pedig a magánélete korántsem volt botrányoktól mentes.

Nem volt ritka a megcsalás

George Harrison az iskolatársa, Paul McCartney bíztatására tizenöt évesen csatlakozott a Quarrymen együtteshez, amely később Beatles néven vált világhírűvé. Ott volt a hamburgi időkben, amikor a zenekar kialakította stílusát – egyszer még ki is toloncolták Németországból, mert nem csak fiatalkorú volt, de munkavállalási engedéllyel sem rendelkezett. A történet 1963-tól már mindenki ismeri, ennek ellenére azt csak kevesen tudják, hogy Harrison magánélete sokkal több botrányt és titkot rejtett, mint azt elsőre gondolnánk. Részletek a galériában!

George Harrison az A Hard Day’s Night 1964-es forgatásán ismerte meg az akkor 19 esztendős Pattie Boydot, aki egy kisebb szerepben tűnt fel a filmben. A modell pillanatok alatt levette a lábáról a zenészt, aki randevúra hívta, ám az első próbálkozása után kosarat kapott. Pattie szíve azonban végül meglágyult, ráadásul olyannyira, hogy két évvel később kimondták egymásnak a boldogító igent.
Kattints a további képekért!

George Harrison fia örökölte néhai édesapja tehetségét, hiszen ő maga is zenészként keresi a kenyerét. Ám ez még nem minden: Dhani szakasztott úgy néz ki, mint a világhírű zenész.

Leadfotó: Fox Photos/Getty Images

Oldalak