Sztárok

Horribilis összegért cserélt gazdát a karprotézis, amit Johnny Depp használt az Ollókezű Edward forgatásán

Tim Burton 1990-ben bemutatott filmklasszikusa ma is elbűvöli a nézőközönséget, de nem ez a legfőbb oka, hogy a vártál sokkal magasabb összegért kelt el a különleges ereklye.

Johnny Depp fürdőzik a kétes hírnévben

Napestig lehetne vitatkozni azon, hogy vajon milyen irányban befolyásolta Johnny Depp és korábbi felesége, Amber Heard általános megítélését az a hosszadalmas, kínos botrányok övezte per, mely a közelmúltban újra egymás ellen fordította az egykori házasfeleket, s melyből végül A Karib-tenger kalózai sztárja került ki győztesen. Annyi azonban bizonyos, hogy mostanság mindenki Deppről és Heardről beszél, a két celebritás pedig igyekszik is fürdőzni a kétes hírnévben, melyet a nemrégiben lezárult tárgyalássorozat örvén szereztek.

Hosszú ideje találgatják, vajon seregnyi magánéleti botrányát követően végül is visszatér-e Jack Sparrowként az 59 éves Johnny Depp (ezzel kapcsolatban máig ellentmondásos híresztelésekkel találkozhatunk a világhálón), az viszont biztos, hogy most megint ő az egyik legfelkapottabb név Hollywoodban. Erre enged következtetni, hogy pár nappal ezelőtt nem kevesebb, mint 81 ezer dollárért (valamivel több, mint 30 millió forintért) kelt el az a különleges karprotézis, amit a neves amerikai színész egyik legszebb és legtöbbet idézett filmje, az 1990-ben készült Ollókezű Edward forgatásán viselt.

Fotó: 123rf

Lapozz a további részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.
Home&Design
Az előrejelzések szerint 2023-ban óriási népszerűségnek fog örvendeni az olvasztott dekor trend, mutatjuk is, honnan tudod beszerezni a legtrendibb darabokat.
Egészség
Talán nem is gondolnád némelyikről, milyen káros, negatív hatást gyakorolhat az agyadra és annak működésére.