Ezt senki sem gondolta volna róla: kiderült, mit dolgozott korábban Vlagyimir Putyin

Meglepő oka van annak, hogy az orosz elnök anno miért vállalta el a hozzá egyáltalán nem passzoló állást.

Így élt a világ mára egyik legbefolyásosabb embere korábban

Mint ahogyan arról nemrégiben a Femcafe.hu is beszámolt, embertelen, amit Vlagyimir Putyinnak gyermekként át kellett élnie, az orosz elnök múltja ugyanis sanyarúbb, mint azt gondolnánk. Putyin óriási szegénységben nevelkedett, hiszen egy munkáscsaládba született, a família körülményei pedig ehhez méltóan szerények voltak. Az elnök gyermekkora tehát kínlódással telt a nélkülözés miatt, a család gyakran éhezett, a szülők pedig Putyinnal együtt egy romos házban éltek más családokkal együtt, ahol nem volt meleg víz, patkány viszont annál több. Oroszország vezetőjének egyéb családi tragédiákkal és meg kellett küzdenie és feldolgoznia azokat, de később, felnőttként sem volt olyan egyszerű az élete a kezdetek-kezdetén, ugyanis mint kiderült, Putyinnak egy különös állást is el kellett vállalnia ahhoz, hogy fent tudja tartani magát és pénzhez jusson. A következő oldalon eláruljuk, mi volt ez a furcsa, elnökhöz nemigen illő munka!

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, az mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Sztárok
ByeAlex nem rejtette véka alá, hogy utálta ezt az állást, és a főnökével sem jött ki túl jó. Már a barátai is tudják róla, hogy van, amikor nem szabad hozzászólni.