Sztárok

Tudtad? Meglepő, de majdnem ők alakították a Jóbarátok főszerepeit

Ma már szinte lehetetlen elképzelni a Jóbarátokat az eredeti szereplőgárda nélkül, éppen ezért megdöbbentő, hogy kis híján más színészek és színésznők alakították a fő karaktereket.

Mások is szóba jöttek a casting során

1994-től egészen 2004-ig futott minden idők egyik legnépszerűbb sitcomja, a Jóbarátok. A széria rajongói 10 évadon keresztül követhették végig Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross és Chandler mindennapjait, az elsöprő sikert pedig jól bizonyítja, hogy 2021 áprilisában a készítők úgy döntöttek, egy különkiadással koronázzák meg a széria töretlen népszerűségét – a Jóbarátok: Újra együtt címen debütált epizód végre lehetőséget adott arra, hogy sok éves várakozás után a hat színész újra összeálljon és felüljön a nosztalgiavonatra. A szereposztásáról minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy telitálat, és ma már képtelenség lenne elképzelni a sorozatot Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc nélkül, azonban arról csak ritkán esik szó, hogy a fő karaktereket majdnem teljesen más sztárok alakították. Galériánkban megmutatjuk, kik jöttek még szóba, amikor a Jóbarátok alkotói a megfelelő színészeket és színésznőket keresték a casting során:

Rachel karakterét ma már senki sem tudná elképzelni Jennifer Aniston nélkül. Vajon milyen lett volna, ha Téa Leoni személyesíti meg?
Kattints a további képekért!

Fájdalmas tükörbe néznie is a Jóbarátok írójának, amiért nem rakott több színes bőrű szereplőt a sorozatba.

Leadfotó: Facebook/ FRIENDS (TV Show)

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tócsni bármikor jó választás: noha egy roppant egyszerű ételről van szó, néhány finom mártogatóssal igazán remek gasztronómiai élményt tud nyújtani – az elkészítési folyamat során azonban nem árt...
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!