Jennifer Aniston mindent megtesz, hogy legyőzze Angelinát

A napokban esett szó Hollywood egyik leghíresebb álompárjának, Brad Pitt és Angelina Jolie közelgő, május végi esküvőjéről. A hír hallatán vetélytársa, az egykori Pitt feleség, Jennifer Aniston sem akar lemaradni. Mindenképp előbb akarja kimondani a boldogító igent, mint Angelina Jolie.

Jennifer Aniston és vőlegénye, Justin Theroux esküvője már tavaly decemberben megkötetett volna, ám párkapcsolati válság tört be náluk, így elmaradt lélegzetelállító, két helyszínes ceremóniájuk. Ám ahogy hírül ment Pitték közelgő esküvője, Aniston azonnal úgy döntött, hogy mindenképp hamarabb kell egybekelnie kedvesével, mint Angelinának.

Eddig úgy tűnt, hogy teljesen Jen elégedett azzal, hogy szerelme eljegyezte és nem baj, hogy még nem lett megtartva esküvőjük. Még az sem volt annyira fontos számára, hogy a jeles esemény Pitt és Jolie esküvője előtt legyen. De ahogy fülébe jutott a hír, véleménye azonnal megváltozott és sürgős készülődésekbe kezdett.

A szőke színésznő elhatározta, hogy az elkövetkezendő két hétben mindenképp meg lesz tartva a ceremónia, jóval előbb, mint Brangelináéké. Hiszen Jen eddig mindig egy lépéssel le volt maradva Jolietól, ám most elébe akar kerülni és be akarja előzni vetélytársát.

Ám ahhoz, hogy esküvője Angelina szertartása előtt legyen, le kell mondania a nagy felhajtásról, hiszen két hét alatt aligha lehet mindent megszervezni. De Jennifer ezt is vállalja, hogy csak a szűk családi kör és a közvetlen baráti társaság legyen meghívva, nyilatkozta a pár egy ismerőse.

Már csak egy kérdés maradt, hogy megéri-e Anistonnak ez a nagy verseny, hogy revansot vegyen vetélytársán és lemondjon egy esetleges álomesküvőről? Reméljük, hogy tisztában van azzal, hogy mit csinál.

Fotó: bohomoth.com, pricescope.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!