Sztárok

Teljesen tönkrement az életük: így él most a sorozatgyilkos Jeffrey Dahmer apja és öccse

A mai napig szörnyetegként emlegetik Jeffrey Dahmert, aki 17 férfival végzett, haláluk előtt és után pedig beteges dolgokat is művelt áldozataival – igen ám, de a hírhedt sorozatgyilkosnak családja is van, és bizony ők itták meg leginkább a levét annak, amit Jeffrey művelt…

Mindenki róla beszél

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe is beszámolt már, a Netflix szeptemberben mutatta be legújabb kasszasikerét Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori címen, ami egy 10 részes minisorozat, mely a sorozatgyilkos életét és rémtetteit taglalja sokkoló részletességgel. Alig pár nap leforgása alatt a produkció világszerte óriási nézettségre tett szert, népszerűsége pedig azóta is az egekben van, legfőképp a Dahmert játszó színész, Evan Peters remek alakításának köszönhetően. Játékát még a kritikusok is dicsérik, habár Peters maga úgy nyilatkozott, élete egyik legnehezebb feladata volt Jeffrey bőrébe bújni – nos, talán így van, de annyi biztos, hogy a színész profi munkát végzett, pedig minden bizonnyal nem volt számára egyszerű egy kannibalizmussal, nemi erőszakkal és nekrofíliával is megvádolt gyilkost alakítania, aki bűnei alapján valóban egy igazi szörnyeteg képét tárja elénk. Jeffrey Dahmer a valóságban egy elítélt gyilkos volt, aki már nem él: a férfi több mint egy évtizeden át 17 tinédzserrel és fiatalemberrel végzett, áldozatai többnyire afrikai és ázsiai származású, homoszexuális férfiak voltak, akiknek holttestét Dahmer meggyalázta, megcsonkította, feldarabolta, de nem egyszer közösült is velük. A gyilkosságokról pedig senki sem tudott, még Jeffrey saját családja sem, akiket érthető módon sokkolt Dahmer titkos élete, miután elfogták a gyilkost és kiderült, miket is tett sok-sok éven át. Jeffrey apjának és öccsének élete érthető módon teljesen megváltozott, miután elítélték Dahmert – utóbbi például nevet változtatott, és távol a nyilvánosságtól új életet kezdett. De vajon hogyan is élnek ők most? Galériánkból kiderül!

Jeffrey Dahmer 1960. május 21-én született a wisconsini West Allisben Lionel és Joyce Dahmer első gyermekeként – hat évvel később aztán megszületett öccse, David is, akit maga Jeffrey nevezhetett el szülei engedélyével.
Kattints a további képekért!

Csonkítás, darabolás, kannibalizmus, nemi erőszak, kínzás, nekrofília – ez mind Jeffrey Dahmer bűnei közé tartozott, mígnem egy napon végül elfogták a szörnyeteget, aki 17 férfi életét oltotta ki.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.