Lifestyle

17 férfival végzett a szörnyeteg, akit végül egy rabtársa vert agyon: beteges, amit a sorozatgyilkos az áldozataival művelt

Csonkítás, darabolás, kannibalizmus, nemi erőszak, kínzás, nekrofília – ez mind Jeffrey Dahmer bűnei közé tartozott, mígnem egy napon végül elfogták a szörnyeteget, aki 17 férfi életét oltotta ki.

Éveken át gyilkolt, mégsem kapták őt el

Nemrégiben mutatta be a Netflix legújabb minisorozatát, ami Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori címen vált világszerte óriási sikerré mindössze pár nap leforgása alatt – a sorozatgyilkost játszó színész, Evan Peters remek alakítást nyújtott, még a legnagyobb kritikusok is dicsérő szavakkal írtak színészi játékáról, a sorozat készítői pedig nagyon jó munkát végeztek a férfi átalakításával, aki tökéletesen hozta a valódi Jeffrey Dahmert, mind külsőleg, mind pedig viselkedésben. De ki is az a Jeffrey Dahmer? Egy elítélt gyilkosról van szó, aki több mint egy évtizeden át 17 tinédzserrel és fiatalemberrel végzett: áldozatai többségében afrikai és ázsiai származású, homoszexuális férfiak voltak, ahogyan ő maga is annak vallotta magát. Története azért olyan érdekes, mert a Dahmer nagyon sokáig megúszta a letartóztatást, végül azonban 1991-ben lebukott, amikor egy rémül fekete fiatalember megállított egy rendőrautót, egyik kezén egy bilinccsel. Majdnem ő maga is Jeffrey áldozata lett, de szerencséje volt, és neki köszönhető az is, hogy a sorozatgyilkost végül elkapták. A rendőrök ugyanis felmentek Dahmer lakásába, ahol bizarr fotókat találtak a korábbi áldozatokról, amelyek között volt pornográf felvétel, valamint a képek között akadt olyan is, amely megcsonkított és egyéb, rémes állapotban lévő holttesteket ábrázolt. Dahmert egyből letartóztatták, és be is vallott mindent, azonban a szörnyűségek itt még nem értek véget…

Lapozz!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.