Sztárok

Mindenkit megigézett fiatalon Meryl Streep: ritkán látott fotókon az Oscar-díjas színésznő

Noha Meryl Streep már bőven a hetvenes éveit tapossa, ma is pontosan olyan vonzó, mint fiatal korában. A világhírű színésznő évtizedek óta él a nyilvánosság előtt, rengeteg film készült a főszereplésével, éppen ezért szinte alig emlékszünk arra, hogyan festett a pályafutása kezdetén.

Kortalan szépség

Meryl Streep nem mostanában kezdte: karrierje 1977 óta töretlen, s mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az évek során három Oscar-díj büszke tulajdonosa lett, sőt, azt is elmondhatja magáról, hogy ő a valaha volt legtöbbször Oscarra, valamint Golden Globe-díjra jelölt színésznő a filmtörténelem során. Számtalan kasszasiker jelzi nevét, több millió fős rajongótábora pedig minden egyes alakításáért tiszta szívből rajong – nem csoda hát, hogy napjainkban is imádja űzni az ipart, és 73 éves kora ellenére szívesen vállal újabb és újabb szerepeket. Legutóbb például a 2021-ben bemutatott Ne nézz fel! című szatirikus sci-fiben láthattuk, ahol Janie Orlean amerikai elnökasszony karakterét személyesítette meg a tőle megszokott elképesztő profizmussal. Ráadásul – a legtöbb pályatársától eltérően – a magánélete és a házassága is példaértékűen alakult: ugyan első férje tragikus módon elhunyt, hamarosan újra rátalált a szerelem Don Gummer szobrászművész személyében, akitől négy gyermeke született. Az ezerarcú színésznő 1978 óta él boldogságban és harmóniában a férjével, pedig fiatal korában szó szerint bomlottak utána a férfiak, hiszen természetes bájával és hosszú szőke hajkoronájával álomszépen mutatott a mozivásznon. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű volt Meryl Streep fiatalon, valamint felelevenítjük karrierjének legfontosabb állomásait:

Meryl Streep 1949. június 22-én született Harry Streep és Mary Wolf gyermekeként. Először a Vassar Főiskola diákjaként végzett, utána pedig a Yale-en 1975-ben végezte el a dráma szakot.
Kattints a további képekért!

Egy éve, hogy Joe Biden átvette az Egyesült Államok vezetését Donald Trumptól, ezzel ő lett az ország történetének legidősebben hivatalba lépő elnöke. Biden már hosszú évtizedek óta mozog a politikai szférában, ám azt csak kevesen tudják róla, hogy fiatalon milyen jóképű volt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.