Sztárok

András masszázsterapeutája kitálalt: Emma elárulta, mit művelt vele a szexuális vágytól túlfűtött herceg a négy fal között

Nem csitulnak a kedélyek a szexbotrányba keveredett András herceg körül – Virginia Giuffre után most a herceg egykori masszőre is kitálalt.

A kéjenc herceg

Sorra esnek ki a csontvázak András szekrényéből: a Jeffrey Epstein-féle szexbotrányba keveredett herceg ellen Virginia Giuffre szexuális visszaélés miatt pert indított, ugyanis a nő állítása szerint András korábban megerőszakolta őt, amikor Virginia még csak 17 éves volt. Bár András tagadta a vádakat, Erzsébet amíg élt, nem kegyelmezett állítólagos kedvenc fiának: megfosztotta őt tisztségeitől, minden rangjától és címétől, mire a yorki herceg állítólag elsírta magát. Nos, utóbbit nem tudni biztosan, az azonban most már kezd bizonyosságot nyerni, hogy András füle mögött tényleg vaj van, hiszen Giuffre után most megszólalt egy másik illetékes is, aki korábban jól ismerte a királynő fiát, hiszen évekig szolgálta őt. Az illető nem más, mint az 50 éves Emma Gruenbaum masszázsterapeuta, aki 2005 elején kezdte kezelni András volt feleségét, Sarah Fergusont, aki bemutatta a hercegnek is, így Emma gyakran masszírozta Andrást is. Mint kiderült, Emmának mindig házhoz kellett mennie, és a herceg saját hálószobájában kellett kezelésbe vennie királyi páciensét, akit a leghátborzongatóbb kliensének tart – írja a Sun. Ez azonban még nem minden: kiderült, hogy bánt a nővel András a négy fal között, távol a kíváncsi tekintetektől.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.