Sztárok

Hihetetlen, mekkorát nőtt Natalie Portman kamasz fia: Aleph a bájos színésznő szakasztott mása - Fotó

Az Oscar-díjas sztáranyuka egy futballmeccsen mutatkozott idősebb gyermekével. Anya és a fia le sem tagadhatnák egymást: úgy hasonlítanak, mint két tojás.

Futballmeccsen múlatta az időt anya és fia

Natalie Portman mindig is igyekezett távol tartani magánéletétől a kíváncsi sajtót. Így volt ez már akkor is, amikor még hajadonként élte mindennapjait a Star Wars, a Közelebb és a Fekete hattyú sztárja, de a családi életébe is csak kivételes alkalmakkor enged betekintést. A 41 éves Portman számára legnagyobb szakmai sikere, a már említett Fekete hattyú a szerelmet is meghozta: a pszichothriller munkálatai során szerettek egymásba Benjamin Millepied francia koreográfussal (aki a közelmúltban filmrendezőként is bemutatkozott), pár év múlva pedig összeházasodtak. Két gyermekük született: fiuk, Aleph 11, kislányuk, Amalia pedig 5 esztendős.

Portman és a mára kamasszá érett Aleph a minap egy focimeccsre látogattak el: Párzisban a PSG–Nizza mérkőzést tekintették meg. A színésznő szemfüles rajongói rögtön kiszúrták, milyen döbbenetes a hasonlóság Portman és gyermeke között: a 11 esztendős kisfiú mintha a legendás színésznő ifjúkori mása lenne (mindenki emlékszik még a hamvas, ártatlan Natalie Portmanre a Leon, a profi című klasszikusból?).

Natalie Portmant legutóbb a Thor: Szerelem és mennydörgés című amerikai szuperhősfilmben láthatta a nagyközönség, de a színésznő hamarosan feltűnik a Lady in the Lake című minisorozatban is. Élete első és eddig egyetlen Oscar-díját a már említett Fekete hattyú főszerepéért zsebelte be, de olyan mozikért is kapott jelölést, mint a 2004-es Közelebb vagy a 2016-ban készült Jackie, melyben a tragikus sorsú John F. Kennedy feleségét, Jackie Kennedy-t formálta meg.

Fotó: Xavier Laine / Getty Images

A Lady in the Lake című produkció Baltimore-ban forgott, ám mivel az egyik stábtag lelövésével fenyegették meg a készítőket, egy időre leálltak a munkálatok.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.