Sztárok

A Buckingham-palota belsős forrásai szerint megvan az időpont, ekkor tarthatják III. Károly koronázási ceremóniáját

Ez a dátum még nem fix, de nagy eséllyel közelít a véglegeshez, így már most tudhatjuk, hogy nagyjából mikor kell számolni a nagy ceremóniával.

Még nincs kőbe vésve

A Bloomberg írta meg saját forrásait hivatkozva, hogy III. Károly király koronázási ceremóniáját 2023 június 3-ra tervezik. A Buckingham-palotabeli források szerint ez a dátum még korántsem kőbe vésett, azonban minden jel arra mutat, hogy III. Károly jövő nyáron lesz hivatalosan is király.

A források szerint III. Károly koronázása sokkal visszafogottabb ceremónia lesz, mint amilyet annak idején II. Erzsébetnek tartottak. Jövő júniusig III. Károly lesz a valaha élt legidősebb brit uralkodó, akit megkoronáztak. A ceremóniának része lesz egy beszéd a néphez, amit a Buckingham-palota erkélyéről tart majd meg.

Forrás: 24/Bloomberg Fotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.