Sztárok

Folytatódik Britney Spears botrányos ámokfutása: minden létező értelemben kivetkőzött magából az énekesnő - Videó

Újabb szenzációhajhász és polgárpukkasztó videóban tűnik fel a 40 esztendős popsztár, akit szemlátomást a házasélet sem tudott "ellágyítani".

Az új frizuráját még nem, a fedetlen testét már megmutatta Britney

Ha akadt is olyan Britney Spears-rajongó, aki azt remélte, hogy a házasélet majd "ellágyítja" a szenzációhajhász, provokatív Instagram-tartalmairól elhíresült énekesnőt, mára be kell látnia, hogy nagyobbat nem is tévedhetett volna. A 40 esztendős popdíva már a nászútjáról is meztelenkedős videóval jelentkezett be a közösségi oldalán, előre lehetett tehát gyanítani, hogy szerelmével, a nála jóval fiatalabb Sam Asgharival kötött házassága sem fogja meggátolni abban, hogy folytassa tomboló ámokfutását, melyet az elmúlt években egyre tanácstalanabb tekintettel követnek nyomon a tisztelői.

Spears most azzal keltett feltűnést, hogy bejelentette: levágatta a haját - ezúttal szerencsére nem nullásgéppel -, a közönségnek azonban egyelőre nem szeretné megmutatni a végeredményt. Posztolt helyette egy pikáns videót, melyen furcsa arckifejezéseket vág, a tengerparton vonaglik, mosolyog, csupasz kebleit pedig csupán a saját kezei takarják.

„Levágtam az összes hajamat, de még nem akarom megmutatni” - írta sejtelmesen a szóban forgó videóhoz Britney, melyben a legendás popcsillag kalapban mutatkozik, így aztán tényleg nem láthatjuk, hogyan sikerült a frizuraváltás. Abban azonba biztosak lehetünk, hogy nem kell sokáig várnunk a látványra.

Elege lett a botrányokból és a rosszindulatból az énekesnőnek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.