Sztárok

Kate Middleton elárulta, óriási nyomás alatt volt, mikor nevet választott gyermekeinek: Felfedte, miért választották ezeket a neveket

Kate Middleton azt mondja, "nagy nyomást" érzett György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg nevének kiválasztásakor, mert tudta, hogy a világ csak erre vár.

Nagy nyomást érzett emiatt

A walesi hercegnő elárulta, hogy milyen "nyomást" érzett gyermekei, György herceg, Sarolta hercegnő és György herceg nevének kiválasztásakor egy surrey-i kórház díjnyertes szülészeti osztályán tett látogatása során.

A látogatás során Amy Stubbs, a szülészet igazgatóhelyettese beszélgetett a királynővel, és később elárulta, hogy elbeszélgettek az anyaság első napjairól és arról, milyen érzés gyermeket vállalni. A People magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy Kate arról beszélt, hogyan választották ki ő és Vilmos herceg a gyermekeik nevét: "Azt mondta, hogy ezek voltak a kedvenc neveik, és hogy nyilvánvalóan a világ arra vár, hogy elnevezzék a gyermekeiket - és ez elég nagy nyomásnak tűnt!"

Vilmosnak és Kate-nek két napra volt szüksége ahhoz, hogy bejelentse György és Sarolta nevét, mivel előzetesen tájékoztatták a királynőt a választásukról, míg fiuk, Lajos nevének bejelentésével négy napot vártak.

Forrás: Daily Mail Fotó: Facebook

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...