Sztárok

Vége: megfosztották hercegi címétől a királyi család népszerű tagját, mindenki döbbenten áll az uralkodó döntése előtt

A 23 éves Miklós dán herceg nem herceg többé, ugyanis nagyanyja, II. Margit dán királynő megfosztotta ettől a címtől jóképű unokáját, valamint annak három testvérét is…

Dráma a családban

Bár közel sem olyan népszerű, mint Vilmos vagy Harry, Miklós dán herceg azért egyáltalán nem ismeretlen a világ számára, ugyanis a 23 éves Nikolai nem elég, hogy II. Margit dán királynő legidősebb unokája, de keresett modell is, aki olyan márkák kifutóján vonulhatott már végig eddigi karrierje során, mint a Dior vagy éppen a Burberry. Miklós egyébként Joakim herceg és első felesége, Alexandra frederiksborgi grófnő legidősebb gyermeke, akit a sorban Félix herceg követ. Miklós szülei azonban 2005-ben elváltak, édesapja második házasságából pedig a jóképű hercegnek két féltestvére született, Henrik herceg és Athena hercegnő. Nos, Joakim herceg mind a négy gyermeke nemvárt döntéssel szembesült a minap, amit maga a királynő, Margit hozott meg a család legnagyobb döbbenetére: az uralkodónő megfosztotta négy unokáját a hercegi és a hercegnői rangtól és megszólítástól, a hírre pedig természetesen reagált a modellként tevékenykedő Miklós is.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.