Sztárok

Vége: megfosztották hercegi címétől a királyi család népszerű tagját, mindenki döbbenten áll az uralkodó döntése előtt

A 23 éves Miklós dán herceg nem herceg többé, ugyanis nagyanyja, II. Margit dán királynő megfosztotta ettől a címtől jóképű unokáját, valamint annak három testvérét is…

Dráma a családban

Bár közel sem olyan népszerű, mint Vilmos vagy Harry, Miklós dán herceg azért egyáltalán nem ismeretlen a világ számára, ugyanis a 23 éves Nikolai nem elég, hogy II. Margit dán királynő legidősebb unokája, de keresett modell is, aki olyan márkák kifutóján vonulhatott már végig eddigi karrierje során, mint a Dior vagy éppen a Burberry. Miklós egyébként Joakim herceg és első felesége, Alexandra frederiksborgi grófnő legidősebb gyermeke, akit a sorban Félix herceg követ. Miklós szülei azonban 2005-ben elváltak, édesapja második házasságából pedig a jóképű hercegnek két féltestvére született, Henrik herceg és Athena hercegnő. Nos, Joakim herceg mind a négy gyermeke nemvárt döntéssel szembesült a minap, amit maga a királynő, Margit hozott meg a család legnagyobb döbbenetére: az uralkodónő megfosztotta négy unokáját a hercegi és a hercegnői rangtól és megszólítástól, a hírre pedig természetesen reagált a modellként tevékenykedő Miklós is.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Amikor kihozták az ételt, a fiatal lány - mint oly sokan szokták - lőtt egy képet mielőtt enni kezdett volna. A fotója hatalmas botrányt kavar a neten.
Fashion&Beauty
Lehet, hogy hallottál már az A-vitaminról (más néven retinol), a C-vitaminról, de ismered a niacinamidet, másnéven a B3-vitamint? A niacinamid az egyik szupersztár összetevő a bőrápolásban.
Lifestyle
Boszorkányság, számmisztika, asztrológia, reiki, jóga, kártyajóslás, sámánizmus, spiritualitás - van, aki ezeknek a szavaknak a láttán azonnal zárja is be a cikket, más pedig pont e szavak láttán már...