Sztárok

Járai Máté a pszichiátriai osztályon ébredt rá, hogyan gyógyítsa meg a lelkét

A színész kendőzetlen őszinteséggel mesélt a betegségéről.

Padlóra került

Járai Máté élete legsötétebb pillanatairól beszélt Lovas Rozi Egyszer Lent című podcast-sorozatának második évadjának első epizódjában. Elmondta, hogy szüleivel sosem volt mély a kapcsolata, nagymamája volt a mindene. „Ott volt mellettem, amikor nem vettek fel a Színművészetire, és amikor mégiscsak színész vált belőlem, vidéken is megnézett minden szerepben” – árulta el a színész. Sajnos bekövetkezett a legrosszabb, elveszítette imádott nagymamáját, a fájdalom pedig nagyon megviselte Mátét, aki veszélyes spirálba került a túlhajszoltság és a gyász miatt. „Amikor egy előadás során először azt éreztem, hogy képtelen vagyok kilépni a takarásból és levert a víz, forgott körülöttem a világ és kiszáradt a szám, akkor még nem akartam erről tudomást venni. Azt gondoltam, hogy olyan nincs, hogy én most nem megyek be a színpadra. Beléptem és úgy éreztem, hogy ameddig a lábamon állok és nem esem össze, addig csinálnom kell” – mondta el a színész, aki nem sokkal később a pánikbetegsége miatt bekerült a nagykanizsai pszichiátriai osztályra.

A fiatal színész negyvenéves korára jutott el a kiégés tetőfokára. „De nem álltam le, dolgoztam tovább, miközben egyre rosszabbul lettem. Számos orvosi kivizsgálás után a nagykanizsai pszichiátriai osztályra kerültem” – árulta el Máté a műsorban.
Kattints a további képekért!

Curtis és Barnai Judit kosárlabdázó először meséltek megismerkedésükről és jövőbeni terveikről.

Leadfotó: instagram.com/jaraimate

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.