Sztárok

Aggódnak a sztárok Tóth Andiért – Az énekesnő nagyon kiborult

A szókimondó hírességnél betelt a pohár.

Visszaszólt a kritikusainak

Tóth Andi karrierje kezdetétől fogva megosztó személyiség. Közösségi oldalán folyamatosan kapja a negatív kommenteket, amik érthető módon nincsenek jó hatással a lelki állapotára. Az énekesnő legutóbb hétvégén szólt vissza az őt kritizálóknak. „Ha többet foglalkoznál a saját életeddel, mint az én személyemmel, nem lennél egy rakás bánat. Tisztelet a kivételnek. Tőlem szidjál, a Jó Isten úgy is beleveri az arcod a betonba” – írta Andi az Instagram-oldalán. Már a kollégái is felszólaltak az egykori X-Faktor győztes védelmében.

Először Tóth Gabi szólalt fel az ügyben, aki afelől érdeklődött, áll-e valaki Tóth Andi mellett, aki terelgeti és megmenti attól, hogy beleálljon a céltalan szócsatákba.
Kattints a további képekért!

Curtis és Barnai Judit kosárlabdázó először meséltek megismerkedésükről és jövőbeni terveikről.

Leadfotó: instagram.com/tothandi.andee

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A tél és a hideg idő nem kecsegtet túl sok lehetőséggel – már ami a kinti tevékenységeket illeti. Ennek függvényében a hűvös szürkeségben sokszor nincs kedvünk kimenni a szabadba gyermekünkkel. Hát...
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.