Jákob Zoltán kapcsolata a szakadék szélén táncol? A milliárdos aggasztó híreket közölt

Jákon Zoltán ismét belerohant egy rossz kapcsolatba?

A milliárdos követői szakításra gyanakodnak

Rengetegen követték a Nagy Ő új évadát a TV2-n, amiben Magyarország 39. leggazdagabb embere, Jákob Zoltán kereste maga mellé a tökéletes partnert. A fináléban ugye már csak két lány maradt, Nati, valamint Betti, de a milliárdosnak meg kellett hoznia a döntést, akármennyire is nehéz volt.

Végül Jákob Zoltán szíve választottja a 31 éves Hajnal Betti lett, így Natinak nem maradt más, csak a csalódás.

„Iszonyatos nagy félelmeim voltak, de tényleg, ahogy rápillantok Zolira, minden félelmem elszáll. Ahogy kimondta a nevemet, úgy repültem volna, mint azok a kis galambok. Nagyon várom a folytatást” – mondta akkor a lány, aki valóban a mennyekben járt a boldogságtól.

Ugye a műsor felvétele óta azért eltelt egy kis idő, szóval jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon Jákob Zoltán és Betti végül tényleg egymásra tudtak hangolódni, vagy éppen ellenkezőleg? A galériánkból minden kiderül!

A milliárdos rajongóit nem az lepte meg, hogy Jákob Zoltán Dubajba ment el kikapcsolódni, hanem az, hogy ezt Hajnal Betti nélkül tette. Azonnal be is indultak a pletykák, és sokan felvetették, hogy a friss Nagy Ő már lehet szakított is a lánnyal.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.