Ismét feltűnik Budapesten ez a szupersztár, garantált lesz az őrület

A világhírű előadó a Budapest Arénában fog koncertezni jövőre.

Neked melyik a kedvenc dalod a legendától?

A Police 1977-es megalakulása óta Stinget több mint 100 millió eladott lemezzel a háta mögött napjaink egyik legikonikusabb előadójaként tartják számon. Nem is csoda, hiszen még belegondolni is nehéz, hogy mennyi kiváló dalt kaptunk tőle.

A Phoenix Jazzmennel töltött időszakban Gordon Solomontól, a zenekarvezetőtől és pozanostól kapta a Sting („fullánk”) becenevet, mert egyszer egy fellépésükön fekete-sárga csíkos pulóvert viselt. Általában ezt a nevet használja, kivéve a hivatalos dokumentumok aláírásakor.

A sokszoros Grammy-díjas énekes most visszatér Budapestre, hogy ismét elvarázsolja a közönséget. A részletek kiderülnek a galériánkból!

Sting, akit egy elképesztő rockbanda kísér, dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének. A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take, vagy a Message in a Bottle.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Sztárok
Természetes, hogy mindannyian hasonlítunk valamelyest a szüleinkre, a sztárvilágban is rendkívül sokszor találkozhatunk olyan anya-lánya párosokkal, akik kiköpött hasonmásai egymásnak.
Sztárok
Stefanovics Angéla nemrég Kadarkai Endre Szavakon túl című YouTube-műsorában vendégeskedett, s a beszélgetés közben árulta el, hogy kollégájával összekötötték az életüket.