Így nézett ki Jákob Zoltán 13 évvel ezelőtt: simán elmentél volna mellette az utcán

Se szőke haj, se szemüveg, se szakáll. Jákob Zoltán teljesen máshogy nézett még ki a kezdetekkor.

Már az egyetemen rájött, hogy a versenyszellem mindennél erősebb benne

Jákob Zoltán nevét most már szinte az egész ország ismeri. Persze ehhez az is kellett, hogy bevállalja, hogy mindenki szeme láttára igyekszik megkeresni a szerelmet a Nagy Ő című műsorban. Bár a felvételek alatt jól érezte magát, de a kapcsolata a győztes lánnyal, Hajnal Bettivel mégis kútba zuhant.

El kellett még telnie egy kis időnek a TV2 műsora után, de aztán csak rájöttek, hogy egyáltalán nem egymást keresik az életben.

Jákob Zoltán jelenleg élvezi a szingli életet, míg az exére már egy hónapja rátalált a szerelem. A műkörmösként dolgozó édesanya az új párja, László mellett úgy érzi célba ért. A pár már az összeköltözést és az esküvőt tervezgeti.

Közben visszamegyünk az időben, és megmutatjuk nektek Jákob Zoltánt fiatalon, amikor még simán elment volna mellette mindenki az utcán.

Bár Jákob Zoltán most tényleg Magyarország 39. leggazdagabb embere, de a semmiből épített fel mindent. A versenyszellem már fiatalkorában kialakult nála az egyetemen.
Kattints a további képekért!

Jákob Zoltánt ez iszonyatosan zavarja a randikon, szóval nem árt elkerülni.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy szinte megundorodtál a kedvenc parfümödtől a menstruációd idején?
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogy mit pakolj a bőröndödbe, hogy felszabadultan, de mégis stílusosan érezd magad a nyaralás alatt.
Sztárok
Alig akarjuk elhinni, de Sandra Bullock hamarosan 60 éves lesz, pedig friss fotóit elnézve simán letagadhatna minimum 15 évet. Vajon hogy csinálja?