Palvin Barbi házasságában is vannak hullámvölgyek, de vajon milyen titokról nem tud a bulvársajtó?

Palvin Barbara és Dylan Sprouse kapcsolata valóban őrülten harmonikus. Már csak a nyilatkozataikból is rengeteg titokra fény derül, így nehéz azt mondani, hogy nem nyitott könyv az életük.

A páros valóban kiegészíti egymást

Kevés magyar világsztár van, de Palvin Barbit mindenképpen ebbe a kategóriába kell sorolni. Tinédzser korában fedezték fel, és azóta mindenkit le tudott venni a lábáról. Számos divatmárka arca volt, címlapokon pózolt, valamint ő lett az első magyar Victoria’s Secret angyal is. Mivel felért a csúcsra, ezért később a családalapítás járt a fejében, de hát ahhoz először egy életre szóló szerelem is kell.

Dylan Sprouse gyereksztárként vált ismertté ikertestvérével, Cole-lal, a Disney Channel sorozataiban, majd főleg a vállalkozásaira koncentrált. Később a páros egy New York-i rendezvényen találkozott először, és ahogyan mondani szokták, szerelem volt ez első látásra.

Palvin Barbi és Dylan ugye anno Magyarországon egy életre hűséget fogadtak egymásnak, és ez remélhetőleg így is lesz. Persze az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek, de a házasságuk titka mégis az, hogy kiegészítik egymást. A galériánkból rengeteg titokra fény derül majd.

Palvin Barbi már az első pillanattól biztos volt abban, hogy egymásnak vannak teremtve Dylannel. Az egyszerű élvezetek hívei, de mindketten sokat tette ebbe a kapcsolatba.
Kattints a további képekért!

A film egy félreértett tinédzserről és gimis szerelméről szól, aki történetesen egy jóképű hulla.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...