Sztárok

Nem rejtegeti tovább: most először mutatta meg titokzatos férjét Trokán Nóra - Fotó

A 37 éves színésznő fejét két évvel ezelőtt kötötték be, férjéről azonban semmit sem árult el a nyilvánosságnak, sőt még egy fotót sem posztolt a szerencsés férfiról - egészen mostanáig.

Teljes titokban ment férjhez

Vannak színészek, akiket kifejezetten irritál, ha a média a magánéletükben vájkál. Álláspontjuk teljességgel érthető: nem elég, hogy naphosszat a világot jelentő deszkákon vagy épp a kamerák kereszttüzében teszik a dolgukat, vagyis a nagy nyilvánosság előtt élik az életüket, de még otthoni titkaikat, hétköznapjaik apróságait is meg kell osztaniuk a publikummal? Érthető, ha ez sok jeles művész számára túl nagy tehertételt jelent. Közéjük tartozik a 37 éves magyar színésznő, Trokán Nóra, aki sosem arról volt híres, hogy aktuális választottjával haknizná körbe a sajtót. Trokán még az esküvőjét is gondosan eltitkolta a nyilvánosság elől: 2022 szeptemberében mi is megírtuk, hogy egy teljességgel privát eseményen fogadott örök hűséget vőlegényének, akinek kilétét a mai napig homály fedi. Sőt, egyetlen fotót sem láthattunk róla - egészen mostanáig.

A színésznő tévés szereplést is csak ritkán vállal. Igaz, korábban láthattuk a Nagy Duettben és a The Voice című tehetségkutatóban is - idézi fel a Blikk.
Kattints a további képekért!

Nyári Dia a baleset ellenére sem fog leállni azzal, amibe belevágott. A nyaralás viszont így okozott kellemetlen pillanatokat.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A madarak és fák napja alkalmából a természet szeretetéről beszélgettek a Duna népszerű beszélgetőműsora, a Ridikül vendégei. Oszter Alexandra arról mesélt, bár fiatalként a városi nyüzsgés éltette,...
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....