Sztárok

Teljes titokban férjhez ment Trokán Nóra: ilyen gyönyörű menyasszony volt a színésznő - Fotó

A 36 éves színésznő sosem mutatta meg a nyilvánosságnak szíve választottját, nem csoda hát, ha egybekelésüket is titkolózás övezte. Egyetlen esküvői fotó viszont szerencsére felbukkant Trokán Nóra Instagram-oldalán.

Nem verte nagy dobra az esküvőjét

Teljes titokban ment férjhez a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra - szúrta ki a 24.hu. A híresség a nyár második felében fogadott örök hűséget szíve választottjának, akinek kilétét mindmáig sűrű homály fedi a honi nyilvánosságban. Egyáltalán nem meglepő, ha Trokán Nóra az esküvőt sem akarta nagy dobra verni - a színésznő egyik friss Instagram-bejegyzéséből kiderül, hogy az eseményre augusztus 20-án került sor, arról azonban nem szól a fáma, hogy mennyire volt nagyszabású az esküvő (a vendégsereg méretéről, sőt arról sincsenek információk, hogy híres művészek, televíziósok, közszereplők részt vettek volna-e a ceremónián), egyvalami azonban biztos: az ifjú feleség úszik a boldogságban. Erre enged következtetni az az esküvői fotó, ami vasárnap este jelent meg a 36 éves színésznő Instagram-oldalán. A felvételen - melyet ide kattintva lehet megtekinteni - Trokán Nóra kézenfogva sétál újdonsült férjével, akinek arca továbbra sem látható. A fénykép tanúsága szerint az ifjú pár fotózása lovas tematikájú lehetett.

Trokán Nórának ez az első házassága. A Domján Edit- és Junior Prima-díjas színésznő korábban Vecsei H. Miklós színművésszel alkotott egy párt, kapcsolatuk azonban hosszú évekkel ezelőtt zátonyra futott.

Trokán Nóra a 2000-es évek végén diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd a kecskeméti Katona József Színházban és a budapesti Örkény Színházban is fellépett, 2013-tól azonban szabadúszóvá vált. A nézők a TV2 Nagy duett című showműsorából, az RTL Klub A Tanár című tévésorozatából, illetve olyan nagyjátékfilmekből is ismerhetik a bájos színésznőt, mint a Kút, a Lajkó - Cigány az űrben vagy az Így vagy tökéletes.

Tavasszal derült ki, hogy az Ál/arc sztárja hamarosan ismét apai örömök elé néz. Nicolas Cage harmadik gyermeke szeptember 7-én jött a világra, a baba és a boldog édesanya egyaránt jó egészségnek örvend.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.