Sztárok

Gina Lollobrigida kórházba került

A 95 éves világhírű színésznő remek egészségnek örvendett, most azonban kórházba került.

A színésznő már jobban van

Combnyaktörést szenvedett nemrég Gina Lollobrigida Golden Globe-díjas színésznő, állapota nem súlyos – számolt be a Corriere della Sera nyomán az Index.

Mint ahogy azt korábban már megírtuk, a 20. század egyik legszebb nőjének tartott, Golden Globe-díjas olasz színésznő idős korában is elképesztően gyönyörű, ráadásul sok pályatársával ellentétben ő sosem plasztikáztatott. A 95 éves színésznő legutóbb akkor került a sajtó figyelmének középpontjába, amikor bejelentette, hogy indulni kíván az olaszországi parlamenti választásokon.

Az örökifjú egykori szexszimbólum sérülései szerencsére nem súlyosak, már a kórházból is hazaengedték.

Gloria Swanson a némafilm korszakának egyik legnagyobb dívája volt, a filmtörténetbe mégis túl ötvenedik életévén, az Alkony sugárút című hangosfilmben nyújtott alakításával írta be magát. Vérbeli színésznőnek született, unalmasnak koránt sem nevezhető magánélete miatt pedig állandó helye volt az újságok címlapján.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.