Sztárok

Gina Lollobrigida 95 évesen is ragyog: az örökifjú színésznő kisugárzása még mindig a régi, ilyen remekül fest napjainkban – fotók

Gina Lollobrigida 95 éves lett: a 20. század egyik legszebb nőjének tartott, Golden Globe-díjas olasz színésznő idős korában is elképesztően gyönyörű, ráadásul sok pályatársával ellentétben ő sosem plasztikáztatott.

Elképesztő formában van

Gina Lollobrigida 1927. július 4-én látta meg a napvilágot a Róma közeli Subiacóban, egy festői kis faluban, ahol három lánytestvérével nevelkedett fel. Már kislányként kitűnt társai közül a szépségével – nem csoda, hogy 1947-ben elnyerte a Miss Róma címet, a Miss Italia versenyen harmadik lett –, valamint a művészetek iránti érdeklődésével: tanult szobrászatot, később fotósként is elismertségre tett szert, sőt énekórákat is vett. Mario Costa filmrendező 1946-ban egy római utcán szúrta ki, és azonnal felkeltette az érdeklődését, így került a film világába: statisztaként kezdte, majd Diana Loris néven kapott kisebb szerepeket, elsőként a Fekete sas című filmben – s noha jellemábrázoló képességei vitathatatlanok, számos filmjében elsősorban külseje miatt szerepeltették. Az ikonikus, örökifjú színésznő hamar az 1950-es évek és 1960-as évek egyik legnépszerűbb filmcsillaga, valamint szexszimbóluma lett világszerte, különleges kisugárzásából pedig továbbra sem vesztett semmit, sőt: 95 évesen is pont úgy ragyog, mint fénykorában. Galériánkban megmutatjuk, milyen elképesztő formában van napjainkban is Gina Lollobrigida:

A Golden Globe-díjas olasz filmszínésznő 1949-ben összeházasodott Mirco Skofic jugoszláv orvossal (egyetlen fia apjával), s rövid idő alatt Európa egyik legnépszerűbb színésznője lett – igaz, ekkor még nem tehetségével, hanem nagy barna szemeivel, szépségével és érzékiségével kápráztatta el a nézőket.
Kattints a további képekért!

Sophia Loren bárkit megkaphatott volna, ő azonban a férjén kívül senkire sem volt kíváncsi: öt évtizedig kitartottak egymás mellett, szerelmüknek pedig csak a halál vethetett véget.

Leadfotó: Silver Screen Collection/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Összesen 16 pálinkaház nevezett 103 tétellel - máris mutatjuk, mely pálinka lett idén az ország legjobbja.
Egészség
Egy új kutatás igyekezett megválaszolni a kérdést, ami voltaképpen az ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.
Fashion&Beauty
A télnek van az a bosszantó hátránya, hogy ilyenkor sokkal szárazabb a bőrünk, és az ajkaink is könnyebben kicserepesednek.