Sztárok

Demcsák Zsuzsa bikinire vetkőzve mutatta meg káprázatos alakját: a műsorvezető kockás hasán és kisportolt testén csak úgy ámulnak a követők

A tévés olyan bombaformát villantott, hogy záporoznak a bókok mindenfelől, ami nem is csoda, hiszen testét a huszonévesek is megirigyelhetnék.

A kemény munka tényleg meghozza a gyümölcsét

Javában tombol a nyár, az átlagemberek mellett pedig a sztárok is kiélvezik a jó időt, amennyire csak tehetik: a nagy kánikulában ők is ledobják magukról a textilt, és bizony bikinire vetkőznek a medence mellett vagy a vízparton. Kárpáti Rebeka, Barta Sylvia, Détár Enikő és Weisz Fanni is megvillantotta már idén tökéletes alakját, a sorba pedig ezúttal Demcsák Zsuzsa is beállt, aki olyan beach bodyt mutatott követőinek, hogy annál rajzolni sem lehetne szexisebbet. Galériánkban mutatjuk a csinos tévést, akinek legfrissebb fotójától neked is eláll majd a szavad!

Demcsák Zsuzsa idén augusztusban lesz 44 éves, de valljuk be, fotóit látván jó pár évet letagadhatna korából, hiszen elképesztő alakkal rendelkezik.
Kattints a további képekért!

Szandi édesanyja olyannyira szuper formában van, hogy simán letagadhatna jó pár évet a korából, erről pedig az énekesnő által feltöltött közös fotók árulkodnak.

Leadfotó: Facebook/zsuzsa.demcsak

Oldalak

Sztárok
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...
Fashion&Beauty
Tavasszal sokan döntenek a megújulás mellett. Nem volt ez másképp Erős Antónia esetében sem, aki nemrég felkereste a fodrászát, új hajszínét pedig a követőinek is megmutatta.