Sztárok

Ő volt a Vészhelyzet Weaver doktornője: ennyit változott mostanra a szerepet alakító színésznő – fotók

Laura Innes keltette életre a népszerű kórházi sorozat, a Vészhelyzet Dr. Kerry Weaver-jét – a színésznőről ma már keveset lehet hallani, cikkünkben viszont most megmutatjuk, hogyan néz ki napjainkban.

Emlékszel rá?

A Vészhelyzet a kilencvenes évek egyik legnagyobb kultuszsorozataként emelkedett ki, és hatalmas népszerűségre tett szert az egész világon. A 15 évadon át futó orvosi dráma komoly szakmai elismerésekkel is büszkélkedhetett, köszönhetően a magával ragadó, izgalmas cselekménynek és a karakterek alapos kidolgozottságának. 1994 és 2009 között rengeteg új szereplőt köszönthettünk, míg soktól el kellett búcsúznunk, de több olyan figurát is megemlíthetünk, akik a történet elején jelentek meg és sokáig meghatározók maradtak a sztori alakulását illetően – ilyen például Dr. Kerry Weaver is, aki a harmadik szezonban bukkant fel és összesen 249 epizódban volt látható. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a karaktert megszemélyesítő Laura Innes:

Laura Innes első televíziós szerepét a The Stiller & Meara Show című vígjátékban kapta, melyben Jerry Stiller és Anne Meara lányát alakította, majd a kilencvenes évek elején több sorozatban is vendégszereplő volt.
Kattints a további képekért!

Az amerikai színész a kilencvenes években rengeteg női szívet összetört - világszerte éppúgy, mint Magyarországon.

Leadfotó: Chris Haston/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.