Sztárok

Károly ki nem állhatja Kamilla becenevét: az uralkodó gyűlöli, ahogyan felesége családja a királynét szólítja

Kamilla családja pimasz becenevet adott a királynénak, amit bár Károly neje viccesnek talál, a királyt egyenesen a hideg rázza tőle, valami egészen érthetetlen okból kifolyólag.

Tudták, milyen sors vár Kamillára

A vicces, különös, olykor furcsa becenevek a királyi család tagjait sem kerülik el, persze ezek olyan megszólítások, amiket kizárólag a rokonok használnak egymás között. A néhai Erzsébetet például a hozzá legközelebb állók Lilibetnek becézték, míg Harry bátyját, Vilmost világéletében Willynek hívta. A királynő annak idején Katalinra a Duchess of Doolittle nevet aggatta rá: a gúnyos hangvételű becézés arra utalt, hogy a hercegné a kezdetek kezdetekor Erzsébet szerint csak igen kevés hasznos feladatot végzett el a család érdekében, ha pedig mégis csinált valamit, munkamorálja akkor sem volt megfelelő. Nos, Kamillának is megvan a maga beceneve, amit családjától, gyerekeitől kapott: a királynét azért kezdték el szólítani ezen a pimasz néven, mert tudták, hogy milyen sors vár rá Károly mellett, az uralkodó azonban egyenesen utálja ezt a furcsa nevet. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Robert Hardman királyi író szerint mielőtt 2022-ben Kamilla trónra lépett Károly oldalán, humoros becenevet kapott a családjától, ami nem más, mint a Lorraine.
Kattints a további képekért!

A 75 éves brit uralkodó felesége, Kamilla királyné társaságában látogatott el egy istentiszteletre a norfolki Sandringhamben.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.