Ilyen súlyos sérüléseket szenvedett Diana hercegnő a halálakor – A rendőr ebben az állapotban talált rá

Soha egyetlen kép sem került elő arról, amikor a kiérkező mentők küzdöttek a balesetet szenvedett hercegnő életéért, pedig a környéken hemzsegtek a paparazzók és a kíváncsi járókelők. Ennek ellenére nagyjából lehet tudni, hogy mi történt azokban a percekben, a szemtanúk ugyanis időről időre kikotyogtak valamit...

Megsemmisítették a hercegnő balesetéről készült fotókat

A 36 éves Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én szenvedett autóbalesetet, bár a helyszínre érkező mentősök még életben találták, a kórházban az orvosok már hiába küzdöttek érte, elhunyt. Természetesen a baleset környékét percek alatt ellepték a kíváncsiskodó járókelők, ám később mégsem kerültek elő olyan fotók, amelyeken a mentés látható. Ennek okára csak hosszú évekkel később derült fény, egy 2006-ban nyilvánosságra hozott jelentés szerint a rendőrség parancsba kapta, hogy járjon körbe és semmisítsen meg minden képet. Senki nem szerette volna ugyanis, ha a világ így emlékszik a hercegnőre. (Ezen kívül a rendőrségi felvételeket is megsemmisítették.) A szemtanúkat azonban nem tudták elhallgattatni, ők pedig azóta is gyakran kotyognak ki ezt-azt a sajtó munkatársainak arról a szörnyű éjszakáról.

Diana hercegnő még eszméleténél volt, amikor a segítség érkezett

Állítólag a francia rendőr, Sebastien Dorzee és kollégája ért elsőként a ronccsá tört autóhoz, akkor Diana hercegnő még eszméleténél volt.

"Istenem! - ezt suttogta akkor Diana hercegnő. Vér folyt az orrából és a szájából. Egy mély seb volt a homlokán, fogta a hasát, egyértelműen nagy fájdalmai voltak. Elfordította a fejét és meglátta a sofőrt, ettől nagyon zaklatottá vált. Ezután letette a fejét és becsukta a szemét" - emlékezett vissza a rendőr.

"Istenem! Mi történt?" - kérdezte a hercegnő egy perccel később a mentőstől, aki próbált segíteni rajta.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: people.com, thedailybeast.com

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.