Meghódította az internetet II. Erzsébet királynő cuki hasonmása – Őfensége is odáig van tőle

II. Erzsébet reagált annak az imádni való egyéves kislánynak a fotójára, aki angol királynőnek öltözött be. A legkisebb részletekre is odafigyeltek, nem lehet elmenni szó nélkül a hasonlóság mellett.

A kicsi királynő

Angliában nagy népszerűségnek örvendenek a királyi család tagjainak hasonmásai: azok, akik egy kicsit is jobban emlékeztetnek a királynőre vagy egyik rokonára, már egészen tisztességesen meg is tudnak élni ebből. Most azonban Amerikából jelentkezett be egy alteregó, méghozzá az egyéves Jalayne Sutherland személyében, aki múlt Halloweenkor teljes II. Erzsébet díszbe öltözött. Az Ohioban élő család úgy döntött, elküldik a jelmezbe bújt Jalayne képét a Buckingham-palotába, és bár kicsit megkésve, de végül választ is kaptak.

A királynő nevében írok önöknek, hogy megköszönjem a levelüket és a mellékelt fotót. Őfensége örvendett, hogy írtak neki, és örömmel töltötte el a lányukról, Jalayne-ről készült fénykép a pompás öltözékében” – írta a királynő udvarhölgye, Mary Morrison, majd továbbította az udvar karácsonyi üdvözletét a People alapján.

Az említett képeken az őszparókás kislány a királynőre jellemző pasztellszínű kosztümöt és kalapot visel, valamint a II. Erzsébetre oly jellemző gyöngysor és kézitáska sem hiányozhatott az összeállításból, ahogy a két corgi sem, amely köztudottan a brit uralkodó kedvenc kutyafajtája. A részletekbe menő alaposság meghozta a gyümölcsét, és remélhetőleg okozott pár önfeledt percet a tavaly megözvegyült királynőnek.

A herceg tetszését minden bizonnyal nem nyerte el az édesanyjáról szóló Spencer című film, emiatt pedig nem kíván részt venni az egyik nagyszabású hollywoodi eseményen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak