Sztárok

Ez igen! Igazi világsztárral találkozott Steiner Kristóf

A műsorvezető szerint a sztár nagyon laza és közvetlen volt.

Két méterre ült tőle

A VIVA egykori műsorvezetője lelkesen számolt be arról, hogy nemrég Madonnával találkozott. Steiner Kristóf az MTV zenecsatorna londoni stúdiójában volt ott a világsztár klipbemutatóján.

"A Medellínt mutatta be egy félórás, zártkörű beszélgetéssel egybekötve, amelyre 20 ezer jelentkező közül 50 résztvevőt választottak ki, engem a magyar, Nimit az izraeli MTV képviseletében. Mindössze két méterre ültünk tőle" – mesélte a Blikknek Steiner.

"Madonna laza és közvetlen volt. Felajánlotta, hogy megtanít minket csa-csa-csázni, és amikor technikai probléma adódott a New York-i élő kapcsolással, eljátszotta, hogy lassított felvételként mozog és visszafelé beszél. Egy ponton pedig odavetette magát elénk, mondván, kényelmesebb a földön fekve nézni a klippremiert, mint fotelban ülve"

- tette hozzá Steiner Kristóf.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!