Hugh Hefner ritkán látott sármos fia apja kiköpött mása: a 30 éves Cooper nem akárkivel kötötte össze életét

A néhai Hugh Hefner neve egy életre összeforrt a Playboy magazinnal, legfiatalabb fia azonban eldöntötte, bár büszke apja örökségére, ő nem elégszik meg ennyivel – Cooper Hefnernek talán nagyratörőbb vágyai vannak, mint valaha édesapjának voltak.

Sikeres üzletember, büszke férj, boldog családapa

Hugh Hefner neve bizonyára számodra sem cseng ismeretlenül: az amerikai sajtómágnás leginkább hedonista életmódjáról és a nőkkel való kapcsolatáról vált világszerte ismertté, na meg persze azért, mert ő volt a Playboy magazin kiadója, kitalálója és szerkesztője is. Kevesen tudják róla, de fiatalkorában, még a második világháború utolsó hónapjai alatt Hugh az amerikai hadseregnél szolgált, első munkahelyén pedig kartonokat nyomtatott, végül szövegíró vált belőle, ám már tanulóként eszébe jutott a Playboy zseniális ötlete, amit végül 1953-ra sikerült is megvalósítania: az első címlapon Marylin Monroe szerepelt. Hefner igencsak úttörőnek számított azzal, hogy az ötvenes évek prűdnek mondható világában a szexualitást nyíltan a középpontba emelő újságot hozott létre, de meglett a sikere, hiszen valami igazán egyedit alkotott, a magazin pedig kvázi egyből dúsgazdaggá tette őt. A hírnév és a pénz miatt pedig kelendővé vált a nők körében is: villájában folyamatosan jelenvoltak a szebbnél-szebb fiatal nők és playmatek – utóbbiak közül kerültek ki feleségei és barátnői is. Egyik felesége például Kimberley Conrad volt, akitől két gyermeke született, köztük legfiatalabb fia, Cooper, aki immáron 30 éves is elmúlt, és természetesen kivette a részét a családi médiabirodalom építéséből, hiszen egykor a Playboy kreatív igazgatója volt. Ő azonban beérte egy nővel is felnőtt férfiként: 2015-ben eljegyezte a Harry Potter sztárját, Scarlett Byrne színésznőt, akitől már született egy kislányuk, idén hálaadáskor pedig bejelentették, hogy ezúttal ikrekkel bővül majd családjuk. Na de hogy néz ki Hugh Hefner fia? Galériánkban mutatjuk!

Íme Cooper (a fotó bal szélén) fiatalon édesapjával. A hasonlóság már ekkor is igencsak feltűnő volt köztük, ám ez az évek során csak még inkább erősödött.
Kattints a további képekért!

Megküzdött a rákkal Czene Attila olimpiai bajnok úszó. Palik László műsorában beszélt daganatos megbetegedéséről, és arról is, mit gondol a közelmúltban kirobbanó ügyről Szilágyi Liliána és apja, Szilágyi Zoltán között.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak