Újra megnősült Horváth Tamás – Íme, az első fotók a nagy napról

Másodszor is a Maldív-szigeten mondta ki a boldogító igent Horváth Tamás és Péterfi Andrea, akik immár 10 éve alkotnak egy párt. A mostani ceremóniára öt évvel az után kerítettek sort, hogy hivatalosan is összekötötték az életüket.

Egy évtizede dúl köztük a szerelem

10 éve szökkent szárba Horváth Tamás és hét évvel idősebb párja, Péterfi Anrea szerelme. A Sztárban sztár ötödik évadának és A nagy duett 6. évadának nyertese öt évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, gyönyörű környezetben, a festői Maldív-szigeteken. Nyilatkozataikból is süt, hogy olyan összetartó párost alkotnak ők ketten, hogy azt külső szemlélőként már-már nehéz elhinni: szinte minden pillanatukat együtt töltik, és állításuk szerint egy perc sem telik el közöttük csendben.

Kapcsolatuk kezdetének kerek évfordulója alkalmából a házaspár újra visszatért kedvenc helyére, ahol úgy döntöttek, megújítják a fogadalmukat. „10 éve együtt, ebből a fele már házasságban. Megjártunk csúcsokat és mélységeket. 5 éve ezen a napon, ezen a szigeten mondtunk igent erre a szövetségre, azóta napról-napra csak erősödik az iránta érzett szerelmem. 10 év szép kerek szám, ezért most újra feleségül veszem” – írta meg vallomásában az énekes szerdán.

A ceremóniára azóta sor is került, a következő oldalon mutatjuk a képeket. Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2