Sztárok

Rúzsa Magdi reagált arra, hogy lopással vádolták meg: "Ne beszélj össze sületlenségeket a médiában..."

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán reagált arra, hogy Horányi Juli lopással vádolta meg.

"Ne beszélj össze sületlenségeket a médiában..."

Horányi Juli TikTok-on beszélt arról, hogy úgy véli, Rúzsa Magdi új videoklipje nagyon is, már-már kísértetiesen hasonlít az ő, februárban megjelent klipjéhez, sőt, bizton állította, hogy az övéből inspirálódtak. Rúzsa Magdi most reagált az őt ért vádakra.

„Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos" - kezdte.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.