Sztárok

Hódi Pamela elárulta, mit fog másként csinálni második lányával, mint Natival

Ahogy fogalmazott, most már van beleszólása ebbe.

Ezt csinálja majd máshogy

Hullámvölgyekkel teli 2020-as éven van túl Hódi Pamela, bár tavasszal még úgy tűnt, útjaik örökre különválnak Tóth Bencével, végül sikerült túllendülniük a mélyponton és most boldogabbak, mint valaha. Ősszel megtartották szűkkörű esküvőjüket, és bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, egy kislányt. Pamela már tapasztalt anyuka, első gyermeke Natasa Zselyke 2013-ban jött a világra. A kismama most elárulta, anyaként mibe szeretne változtatni második gyermeke születése után.

A részletekért lapozd fel a galériát!

Hódi Pamela a Kiss Virág YouTube-csatornáján futó FittMami sorozat legújabb részének vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy eleinte férjével volt bennük egy kis félsz, hogyan reagál majd Nati a kistesó hírére, de szerencsére nem volt semmi probléma, a kislány már nagyon várja húga érkezését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: facebook.com/hodipamelahivatalosoldal

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!