Hat év házasság után válik Kim Kardashian és Kanye West

A sztárpárnak négy gyereke van, de ez sem tartotta vissza őket attól, hogy külön utakon folytassák.

Válnak Kanye Westék

Hat év házasság után válik Kim Kardashian és Kanye West - írja a Daily Mail. Az angol sajtó értesülései szerint a sztárpár számára elkerülhetetlen, hogy külön utakon folytassák, ugyanis kapcsolatuk nagyon megromlott az utóbbi időben. A hírek arról szólnak, hogy Kim már be is adta a válókeresetet, a rapper pedig arról nyilatkozott, hogy torkig van az egész Kardashian-családdal.

Az egykori dinamit duónak négy gyereke született, de a kicsik sem tartják vissza őket a szeparációtól. Állítólag már nem is laknak együtt, legalábbis bennfentes ismerősök azt mondták, Kanye sok időt tölt 14 millió dolláros birtokán Wyomingban (44. tagállam, az USA nyugati részén található). A közeli barát arról is tájékoztatta a médiát, hogy a legfőbb probléma a két híresség között az volt, hogy míg Kim próbált mindig tervezni az életükkel, addig a férje összevissza beszélt nonszensz dolgokról, például hogy az Egyesült Államok elnöke akar lenni, felesége pedig egy idő után képtelen volt őt komolyan venni.

Férfiak, akikkel Kim Kardashian együtt volt az utóbbi években

Damon Thomas Kim 19 éves volt, amikor összejött a zenei producerrel, Damon Thomasszal. Válásukat 2003-ban jelentették be, amit 2004-ben véglegesítettek.
Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó: Profimedia - RedDot; forrás: Daily Mail, Page Six

Oldalak

Szólj hozzá Te is!