Hírességek, akik rajonganak II. Erzsébet királynőért - Fotók az első találkozásról

II. Erzsébet királynőért tényleg rajong a világ. A világba pedig beletartoznak a legmenőbb A listás celebek is, akikről azt gondolnád, sosem vallanák be, hogy számukra is léteznek igazi ikonok, legendák. Pár világsztár azonban vállalja, ha II. Erzsébet királynőről van szó, ők is azonnal fan üzemmódba váltanak.

Nem hiába életreszóló emlék

Ha valaki világsztár lesz, onnantól kezdve sokan hatalmi kérdést csinálnak belőle, nyíltan vállalják-e, hogy rajonganak valakiért. Sokan nem tesznek így, hiszen úgy érzik, ha elismerésüket fejezik ki valaki felé, ők maguk kevesebbet érnek majd. Pedig ez nagy butaság, az ember attól nem lesz kevesebb, ha mások munkáját és értékeit is elismeri. Könnyebben megy azonban a tisztelet, ha a szóban forgó ember II. Erzsébet királynő, hiszen a legnagyobb sztárok is bármit megadnának, hogy találkozhassanak, esetleg beszélgethessenek vele, vagy előadjanak neki.

Sokan nem is gondolnánk, hogy II. Erzsébet több, mint 60 éves uralkodása alatt mennyi művésszel és énekessel találkozott. Vannak, akik egyenesen a királyi házba kaptak meghívot, ugyanakkor a legtöbben inkább egy lazább kereteken belüli eseményen ismerkedhetett meg a királynővel. Nem kérdés, hogy mindez leginkább a hírességeknek nagy szó, hiszen azóta is igazán felejthetetlen pillanatként örzik szívükben az alkalmat. A nagy találkozásokról összeállítottunk egy válogatást, amiben jól látszik, mekkora öröm volt ez a sztároknak.

Angelina Jolie igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a palotában találkozhatott a királynővel. Látszik is a fotón, mennyire élvezte!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak