Sztárok

"Ez is a bántalmazás egyik formája": Hevesi Kriszta megszólalt a magyar énekes szexbotrányával kapcsolatban

Napok óta érdekli a közvéleményt a meg nem nevezett magyar énekes szexbotránya, most megszólalt az ügyben Hevesi Kriszta.

"Ez is a bántalmazás egyik formája"

Egy magyar zenészről kezdett el vírusként terjedni a videó, melyen az énekes vidéken, örömlányok társaságában mulatja az időt. Az énekes arca nem látszik a felvételen, hangját azonban hallani lehet. Napok óta megy a találgatás, hogy ki lehet a kompromittáló felvételen, most azonban szexológus szólalt meg az ügyben.

"Ez is a bántalmazás egyik formája, ahol az ember egyszerűen nem tud védekezni a hamis információk és a terjesztésük ellen. Régen pletykáról beszéltünk, amivel szemben szintén védtelen volt az ember, hiszen minél többen állítottak valamit, annál inkább elhitték még akkor is, ha nem volt igaz.
Kattints a további képekért!

Forrás: Bors Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.