Sztárok

Gólyahír: Megszületett Békefi Viki és Feng Ya Ou kislánya, ezt a nevet kapta a csöppség

Békefi Viki és Feng Ya Ou korábban már elmondták, egy dalban fogják elárulni a nyilvánosságnak kisgyermekük nevét.

Különleges nevet kapott

Június 9-én látott napvilágott Békefi Viki és Feng Ya Ou kislánya, mely hatalmas eseményt ünnepelve kiadták Várnak rám c. duettjüket is. A dalból kiderül az is, milyen nevet kapott kislányuk, ami nem más, mint a Mei Liza.

"Habár sejtettük, hogy a szülinapomkor már hárman ünnepelhetünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy éppen a 32. születésnapomra érkezik. Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam az élettől. Szerencsére minden rendben zajlott, Viki is jól van. Alig vártuk, hogy szétkürtölhessük a világnak, hogy mennyire boldogok és teljesek vagyunk!” - nyilatkozta Feng Ya Ou, kinek így kislányával ugyanazon a napon van a születésnapja.

Forrás: via Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.